Cele cinci filme recomandate de Quentin Tarantino

Data: 4/02/2016 | Autor: .

the-thing-film-recomandat-de-tarantino

Celebrul regizor Quentin Tarantino a fost chestionat de jurnaliştii de la revista Premiere, din Franţa, despre filmele pe care consideră că cinefilii ar trebui să le vadă înainte să meargă la cinematograf pentru a urmări The Hateful Eight.

Celebrul regizor n-a stat prea mult pe gânduri şi a nominalizat The Thing, de John Carpenter, The Murder On The Orient Express – de Sidney Lumet, The Wild Bunch şi de Hombre si Khartoum, ambele avandu-l pe Paul Newman in rol principal.

Toate aceste pelicule, spune Tarantino, sunt filmate excelent, conţin nota de dramatism şi originalitate necesară unei producţii de calitate şi beneficiază de o interpretare actoricească de excepţie.

Aşa că, dacă vreţi să vedeţi şi alte filme în stilul The Hateful Eight, urmăriţi clipul video de mai jos unde vedeţi argumentele lui Tarantino şi imagini din filmele recomandate de el.

The-Hateful-Eight-gadgetreport.ro_-517x304Dacă n-aţi văzut încă The Hateful Eight, îl recomandăm celor care sunt interesaţi de filmele în genul Agatha Christie.

Dupa Django Unchained, Quentin Tarantino revine în prim-plan cu un film care o să vă ţină în priză 182 de minute! Este un film cu un scenariu excelent, plin de adrenalină şi suspans, pe care îl recomandăm.

Al 8-lea film al lui Quentin Tarantino este structurat pe 5 capitole si se aseamănă puţin cu o piesă de teatru. Western-ul The Hateful Eight/Cei 8 odioşi depăşeşte, astfel, graniţa filmelor cu pistolari americani şi trece în cea a teatrului, mare parte din film desfăşurându-se la Hanul lui Minnie Haberdashery.

O să vedeţi ce înseamnă un regizor adevărat şi care este diferenţa dintre un film bine gândit şi filmat şi un “sacrilegiu” cinematografic, cum s-a dovedit a fi noul Star Wars.

Mai multe detalii despre film aflaţi din cronica GadgetReport.ro