Cele mai bine vândute telefoane din lume în 2019

Cele mai bine vândute telefoane din lume în 20192019 a adus pe piață o gamă largă de telefoane, de la seriile iPhone 11, Huawei P30 și Galaxy S10 & Note 10 la primul telefon pliabil, Galaxy Fold. Telefoane performante, cu specificații demne de laptopurile de ultimă generație. Cu toate acestea, cele mai mari vânzări în 2019 le-au realizat o serie de telefoane din așa-numita gamă medie, relatează GadgetReport.ro

Potrivit datelor Counterpoint Research, cel mai bine vândut telefon în trimestrul III din 2019 a fost iPhone XR care, la nivel mondial, a generat 3% din totalul vânzărilor de smartphone-uri.

Afla toate detaliile despre iPhone XR si vezi cel mai bun pret pe acest LINK.

Locul secund a fost ocupat de un alt telefon din gama medie, Samsung Galaxy A10, cu o cotă de piață de 2,6%.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordinea vânzărilor, Samsung Galaxy A50, Oppo A9 și abia apoi spectaculosul iPhone 11.

Gasesti Samsung Galaxy A50 la cel mai bun pret pe acest LINK.

Interesant este că principalul rival al lui iPhone 11, Samsung Galaxy S10 nu a intrat în Top 10 vânzări, la fel ca și Note 10, un alt flagship extrem de performant.

Potrivit experților, vânzările trebuie puse în legătură directă cu prețurile telefoanelor, iar fanii Samsung sunt mult mai atenți la costuri decât utilizatorii iPhone care par a fi dispuși să aloce un buget mai mare pentru astfel de achiziții.

Top 10 vânzări de telefoane la nivel mondial, conform datelor Counterpoint Research, este completat de Oppo A5s, Samsung Galaxy A20, Oppo A5, Xiaomi Redmi 7A și Huawei P30.

Cele mai bine vândute telefoane din lume în 2019