Galaxy Fold 2 va avea un display acoperit de sticlă

Data: 26/12/2019 | Autor: .

Galaxy Fold 2 va avea un display acoperit de sticlă

A doua generație a smartphone-ului pliabil dezvoltat de Samsung, Galaxy Fold 2, pe care sud-coreenii de la Samsung o vor lansa, cel mai probabil, în luna februarie 2020, va avea un display acoperit cu sticlă, față de stratul de plastic folosit la prima generație, relatează GadgetReport.ro

Decizia vine să rezolve una dintre principalele probleme sesizate de utilizatorii Galaxy Fold. Stratul de plastic (poliamidă) care acoperă ecranul primului telefon pliabil este mult prea sensibil și ușor de zgâriat.

Potrivit Ice Universe, sticla UTG ce va fi folosită pe Galaxy Fold 2 va fi una foarte subțire însă mult mai rezistentă decât plasticul folosit la Galaxy Fold 1.

Galaxy Fold 2 ar urma să fie lansat de Samsung în luna februarie, odată cu noua generație Galaxy S11 și să ajungă în magazine în martie la un preț mai mic decât prima generație.

Samsung Galaxy Fold 2,  un clamschell

GadgetReport.ro relata, recent, că noul Galaxy Fold, prezentat în câteva imagini la Samsung Developer Conference, va fi mai subțire, mai ușor și va avea un ecran care se va deschide în mod vertical.

În modul complet pliat, telefonul, va prezenta un ecran de 6,7 inchi. Noul Galaxy Fold, seamănă cu celebrul Motorola RAZR, a cărui lansare, pregătită pentru luna decembrie, a fost amânată de Motorola din cauza cererii în creștere.

,,Vrem ca, la momentul lansării, să putem onora toate cererile de telefoane’’, au declarat oficialii Motorola.

Noul telefon Motorola este dotat cu un procesor Snapdragon 710, 4GB/64GB sau 6GB/128GB, va avea o baterie de 2,730 mAh și va costa în jur de 1500 de dolari.