Noul Samsung Galaxy Fold va fi un clamschell. Mai ieftin și mai ușor de folosit

Data: 30/10/2019 | Autor: .

Noul Samsung Galaxy Fold va fi un clamschell. Mai ieftin și mai ușor de folosit

Sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui nou telefon pliabil, cu o formă complet diferită față de primul Galaxy Fold. Primele imagini cu viitorul clamschell au fost prezentate la Samsung Developer Conference, relatează GadgetReport.ro

Primul Galaxy Fold a ajuns deja pe piață însă nu se bucură de succesul scontat de Samsung. Era de așteptat având în vedere problemele pe care le-a avut cu ecranul și mai ales prețul extrem de mare, de 2000 de euro.

Sud-coreenii par să fi învățat multe din experimentul Galaxy Fold, astfel că vin cu o abordare complet diferită pentru noul smartphone pliabil.

Noul Galaxy Fold, prezentat în câteva imagini la Samsung Developer Conference, va fi mai subțire, mai ușor și va avea un ecran care se va deschide în mod vertical.

În modul complet pliat, telefonul, va prezenta un ecran de 6,7 inchi. Noul Galaxy Fold, ce seamănă cu celebrul Motorola RAZR, ar urma să fie prezentat anul viitor, în februarie, la Mobile World Congress de la Barcelona, alături de seria Galaxy S11.

Telefonul ar putea ajunge pe piață în martie sau aprilie, la un preț sub nivelul de 2000 de euro, cât costă primul Galaxy Fold.

Interesant este Motorola pregătește, la rândul ei, un telefon similar, care va fi lansat pe 13 noiembrie. Noul RAZR 2019 va fi dotat cu un procesor Snapdragon 710, 4GB/64GB sau 6GB/128GB, va avea o baterie de 2,730 mAh și va costa în jur de 1500 de dolari.