Cele mai urmarite filme din SUA. Vezi trailerele (VIDEO)

Data: 18/06/2012 | Autor: .

Filmul de animatie „Madagascar 3: Fugariti prin Europa/ Madagascar 3: Europe’s Most Wanted” se mentine pe prima pozitie in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de societatea Exhibitor Relations, informeaza AFP.

Cel de-al treilea opus din franciza „Madagascar”, regizat de Eric Darnell, a obtinut incasari de 35,5 milioane de dolari in cinematografele din Statele Unite si Canada, de vineri pana duminica, relateaza Mediafax.

Filmul SF „Prometheus”, regizat de Ridley Scott, se mentine pe locul al doilea in box office-ul nord-american, in a doua saptamana de proiectii pe ecranele nord-americane, cu incasari de 20,2 milioane de dolari.

Pe pozitia a treia s-a situat filmul „Rock pentru totdeauna/ Rock of Ages”, cu Tom Cruise in rolul principal, care in primul weekend de proiectii pe ecranele din America de Nord a incasat 15 milioane de dolari.

Filmul „Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman” a coborat de pe pozitia a treia pe a patra, cu incasari de 13,8 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe pozitia a cincea s-a situat comedia „That’s My Boy”, cu Adam Sandler in rolul principal, care a avut incasari de 13 milioane de dolari la sfarsitul saptamanii trecute.

Cel de-al treilea film din franciza „Men in Black”, care spune povestea unor agenti secreti aflati in lupta cu extraterestrii invadatori, a pierdut doua pozitii si a coborat pe locul al saselea, cu incasari de 10 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Lungmetrajul SF „Razbunatorii/ The Avengers”, regizat de Joss Whedon – creatorul si scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” si scenaristul peliculei „Toy Story” -, a pierdut doua locuri si a coborat pe pozitia a saptea, cu incasari de 8,8 milioane de dolari.

Comedia „Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel”, regizata de John Madden, a coborat o pozitie, pana pe locul al optulea, cu incasari de 2,2 milioane de dolari. Avand in distributie trei actori exceptionali – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy -, filmul prezinta aventurile unor pensionari britanici care decid sa se retraga la batranete intr-un hotel exotic din India, care arata mult mai bine in brosurile publicitare decat in realitate.

Comedia cu accente dramatice „Moonrise Kingdom”, cu Bruce Willis si Bill Murray in distributie, a urcat o pozitie, pana pe locul al noualea, cu incasari de 2,1 milioane de dolari.

Comedia „Ce inseamna sa fii parinte/ What to Expect When You’re Expecting”, ce prezinta povestea a cinci cupluri care se pregatesc sa devina parinti, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a vandut bilete de 1,3 milioane de dolari. Filmul ii are in distributie pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid si Matthew Morrison.