Celebrul serial Bridgerton, anunț surprinzător din partea Netflix!

Data: 14/04/2021 | Autor: .

Celebrul serial Bridgerton, anunț surprinzător din partea Netflix!

Bridgerton, cel mai urmărit serial original din istoria platformei de streaming Netflix, va avea nu unul ci numai puțin de trei noi sezoane. Iar producătorii nu exclud varianta ca povestea să continue, bineînțeles dacă va avea același succes ca primul sezon.

Potrivit Hollywoodgossip.com, Bela Bajaria, vicepreședintele Netflix, a confirmat faptul că, dincolo de sezonul II, aflat în producție, mai sunt gândite alte cel puțin două sezoane.

„Echipa creativă, condusă de Shonda [Rhimes], are planuri interesante pentru viitor și credem că publicul va fi încântat de acest lucru. „Planificăm să fim în afacerea Bridgerton pentru mult timp.”, a declarat acesta.

Până una alta, sezonul 2 din Bridgerton este deja în producție, dar nu a fost anunțată data lansării pe Netflix.

Bridgerton peeps

Phoebe Dynevor, care a jucat alături de Page în rolul lui Daphne Bridgerton în sezonul 1, se va afla printre protagoniștii noului sezon, în care Daphne își va ajuta fratele „să navigheze în viitorul sezon social. Vom avea mai multă intrigă și romantism decât cititorii mei ar putea a suporta ”, afirmă producătorii.

Sounds Intriguing. Tell Me More!

Alături de Phoebe Dynevor, în noua serie îi vom întâlni și pe Shelley Conn (Terra Nova) și Calam Lynch (doamna Wilson).

Adaptarea romanelor istorice ale americanei Julia Quinn, acţiunea din „Bridgerton” are loc în 1813, în Anglia.

 

Fauda, un serial excelent, care merită văzut. Sezonul 3, disponibil pe Netflix

Ce s-a întâmplat în Bridgerton Sezonul I

Creat de Chris Van Dusen, în primul sezon al serialului „Bridgerton”, Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, şi-a făcut debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei.

Îl cunoaşte pe dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deşi pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit. La finalul primului sezon, cei doi sunt deja căsătoriţi şi au un copil.

Primul sezon al serialului „Bridgerton” a depășit, astfel, alte două serial foarte urmărite – „Lupin” (70 de milioane de privitori) şi „The Queen’s Gambit” (62 de milioane).

 

Când se lansează de-al patrulea sezon din Povestea slujitoarei/ The Handmaid’s Tale?