„Godzilla vs. Kong” a devenit cel mai urmărit film în ultimul an

Data: 20/04/2021 | Autor: .

Filmul „ Godzilla vs. Kong ” a devenit cel mai de succes film din pandemie. Pelicula, regizată de Adam Wingard, a adunat încasări de 390 de milioane de dolari, ocupând pentru al treilea weekend consecutiv primul loc în box office-ul nord-american.

În weekendul trecut, Godzilla vs. Kong, o producţie Warner Bros. şi Legendary Entertainment, a generat doar în America de Nord încasări de 7,7 milioane de dolari, în trei zile, şi un total de 80,5 milioane de dolari în primele cinci zile de la lansare, potrivit boxofficemojo.com. Aceste cifre au depăşit aşteptările producătorilor.

Până nu demult, cel mai urmărit film în pandemie era thrillerul „Tenet” al Warner Bros., regizat de Christopher Nolan – lansat în septembrie – cu încasări totale de 365 de milioane de dolari.

Din distribuţia lungmetrajului SF care a fost lansat simultan pe HBO Max fac parte Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall şi Brian Tyree Henry.

Pe lista celor mai urmărite filme din SUA se află, în ordinea încasărilor, thrillerul „Nobody”, cu Bob Odenkirk în rol principal, filmul horror „The Unholy”, regizat de Evan Spiliotopoulos,  lungmetrajul de animaţie „Raya and the Last Dragon”, filmul live-action „Tom and Jerry” , regizat de Tim Story.

Topul este completat de lungmetrajul SF „Voyagers”, drama de familie „The Girl Who Belivers in Miracles”, filmul horror „In the Earth”, filmul de acţiune „The Courier” şi de animaţia „The Croods: A New Age”.