Chameleon. Aplicatia care face Android-ul racheta, gata de start (VIDEO)

Data: 14/08/2012 | Autor: .

 Dezvoltatorii de la Chameleon au anuntat ca au adunat peste 66.000 de dolari pe  Kickstarter si ca vor lansa la mijocul lui septembrie aplicatia care vine sa imbunatateasca sistemul de operare Android. Software-ul va costa 9,99 dolari si va putea fi descarcat din Google Play.

Prezentat in primavara de GadgetReport.ro, proiectul Chameleon si-a propus sa imbunatateasca performantele sistemului de operare Android.

Ideea celor de la Chameleon este una simpla si ingenioasa. De ce sa trebuiasca sa deschizi tot felul de aplicatii pentru a afla diverse informatii, cand ar trebui sa le ai tot timpul sub ochi? Deschizi tableta si vezi din prima ultimele noutati de pe Facebook, mail, stiri, meteo etc.

Pornind de la acest concept, ei au dezvoltat o aplicatie care permite modificarea Android-ului pentru ati permite sa iti pui pe home screen tot ce iti trece prin cap, de la Facebook, Twitter, Nextflix, Instagram, Google Drive, Gmail la Clock, Calendar, Weather, Media Player, GPS, Wi-Fi si RSS Reader.

Dezvoltatorii spun ca aplicatia nu consuma foarte multa energie asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca vi se va consuma rapid bateria.

Chameleon ruleaza pe Android 3.2 Honeycomb si Android 4.0, pe display-uri de 10.1-inch la rezolutia de minim 1280 x 800 pixeli. Mai multe detalii aflati de aici.

Din clipul video de mai jos puteti vedea cum, in viitor, vom putea folosi mult mai usor aplicatiile pe tablete.