Cinematograful cu trei ecrane! Următorul pas după 3D şi IMAX

Cinematograful cu trei ecrane

Potrivit experţilor, cinematograful cu trei ecrane se anunţă a fi cea mai nouă modă în industria de profil.

Noul film Star Trek Beyond va fi lansat şi în cinematografele multi-screen Barco Escape, o tehnologie care oferă imagini pe trei ecrane diferite, într-un unghi de 270 de grade!

Filmul, produs de compania Bad Robot a regizorului J.J. Abrams, va fi disponibil inclusiv în noua tehnologie care oferă spectatorilor senzaţia că se află în mijlocul acţiunii, graţie formatului Barco Escape.

Potrivit The Verge, noua tehnologie Escape este încă la început – sunt doar 15 cinematografe în SUA care au astfel de ecrane. Se estimează că, până la lansarea noului Star Trek din luna iulie, vor fi 50 de săli de cinema dotate cu tehnologia Escape.

O demonstraţie din cinematograful cu trei ecrane vedeţi în clipul video de mai jos.

După Star Wars The Force Awakens şi Independence Day 2, noul Star Trek Beyond vine să confirme faptul că la Hollywood sunt la modă relansările titlurilor de succes din anii trecuţi.

În Star Trek Beyond, echipajul de pe Enterprise este prins într-o aventură pe o planetă la capătul lumii. După ce au pierdut controlul navetei spaţiale, membrii echipajului luptă pentru supravieţuire în faţa
unei civilizaţii extraterestre ostile.

Trailerul promite o aventură plină de adrenalină şi suspans, în care vom vedea noi personaje şi efecte cinematografice de ultimă oră.

Filmul celor de la Paramount este regizat de Justin Lin, care în trecut s-a ocupat de Fast & Furios. Amprenta specială regizorului este justificată şi de coloana sonoră a filmului – dominată de melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys.

Filmul Star Trek Beyond va fi lansat în cinematografe în data de 22 iulie 2016.

GadgetReport.ro relata, recent, că Star Trek va redeveni o prezenţă obişnuită în peisajul media.
CBS va lansa o noua serie din „Star Trek”, în ianuarie 2017. Detalii în materialul de mai jos.

Back to 1966! Star Trek revine cu o nouă serie