Premieră pentru Game of Thrones. Primul clip video în 360 de grade!

Data: 14/04/2016 | Autor: .

Game of Thrones

HBO a lansat un trailer video inedit pentru Game of Thrones Sezonul 6, care va debuta pe 24 aprilie. În clipul video de mai jos, puteţi explora ambianţa din serial, rotind telefonul sau tableta într-un unghi de 360 de grade!

„Jon Snow is dead. Daenerys meets a strong man. Cersei sees her daughter again.” Acesta este lait motivul trailerului 360. 

Atenţie, pentru a putea să-l vedeţi, trebuie să vă actualizaţi browserul la ultima versiune.

Între timp, cel de-al doilea trailer pentru sezonul 6 din Game of Thrones a devenit un adevărat fenomen pe internet. În numai 48 de ore, clipul video a atras peste 11 milioane de vizualizări, fiind cel mai urmărit şi comentat material de pe Youtube din această lună.

Clipul video vine in continuarea primului si ni-i arata pe Jon Snow mort, pe Sansa şi pe Daenerys Targeryen, pe Arya Stark care primeste o „a doua sansa”, pe Tyrion care da nas in nas cu unul dintre dragonii lui Daenerys si pe Cersei care-si motiveaza fiul, Tommen Baratheon, sa devină un adevărat Lannisters.

Clipul video abundă de scene de lupte şi personaje noi, printre care multi White Walkers in actiune.

Serialul Game of Thrones este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes “A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin. Sezonul 6 se îndepărtează însă de povestea iniţială, astfel că acţiunea din noile episoade va reprezenta o surpriză pentru fani.

Sezonul 6 din Game of Thrones va avea 10 episoade, iar din distribuţie vor face parte Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce şi Gwendoline Christie.

Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment şocant după moment şocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Principala întrebare rămâne: A murit sau nu Jon Snow?

GadgetReport.ro relata, recent, că Snow va fi înviat în sezonul 6. Dovadă că producătorii serialului „Game of Thrones” au publicat pe Twitter o fotografie care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: „APRIL. #GoTSeason6”.

Speculaţiile privind soarta personajului Jon Snow au fost stimulate şi de faptul că actorul Kit Harington a fost văzut pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar şi de decizia sa de a nu-şi tunde părul – care a devenit o marcă înregistrată a personajului său.

Filmările pentru sezonul şase din Game of Thrones s-au realizat în cel mai mare secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Dacă vreţi să aflaţi primii ultimele noutăţi despre Game of Thrones, abonaţi-vă la contul de Twitter oficial.

Sezonul VI din Game of Thrones va debuta pe 24 aprilie şi va putea fi văzut, bineinţeles, şi în România, pe canalele HBO.