Noul trailer din Game of Thrones Sezonul 6, viral pe internet

Data: 12/04/2016 | Autor: .

Game of Thrones Sezonul 6

Cel de-al doilea trailer pentru Game of Thrones Sezonul 6 a devenit un adevărat fenomen pe internet. În numai 24 de ore, clipul video a atras peste 5,7 milioane de vizualizări, fiind cel mai urmărit şi comentat material de pe Youtube din această lună.

„The real war is between the living and the dead, and make no mistake, the dead are coming.”, este lait motivul noului trailer din Game of Thrones.

Clipul video din Game of Thrones Sezonul 6 vine in continuarea primului si ni-i arata pe Jon Snow mort, pe Sansa şi pe Daenerys Targeryen, pe Arya Stark care primeste o „a doua sansa”, pe Tyrion care da nas in nas cu unul dintre dragonii lui Daenerys si pe Cersei care-si motiveaza fiul, Tommen Baratheon, sa devină un adevărat Lannisters.

Clipul video abundă de scene de lupte şi personaje noi, printre care multi White Walkers in actiune.

Serialul Game of Thrones este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes “A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin. Sezonul 6 se îndepărtează însă de povestea iniţială, astfel că acţiunea din noile episoade va reprezenta o surpriză pentru fani.

Game of Thrones Sezonul 6 va avea 10 episoade, iar din distribuţie vor face parte Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Alfie Allen, Diana Rigg, Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams, John Bradley, Isaac Hempstead Wright, Conleth Hill, Jonathan Pryce şi Gwendoline Christie.

Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, declara recent, cu referire la noul sezon, ca acesta este foarte captivant. “În sezonul următor nu este timp de pierdut. Este doar acțiune! Moment şocant după moment şocant! Scenă eroică după scenă eroică. Și Dany este o parte din toate acestea.”, si-a explicat rolul Emilia Clarke.

Principala întrebare rămâne: A murit sau nu Jon Snow?

GadgetReport.ro relata, recent, că Snow va fi înviat în sezonul 6. Dovadă că producătorii serialului „Game of Thrones” au publicat pe Twitter o fotografie care îl arată pe Jon Snow cu o faţă însângerată, dar viu, iar imaginea este însoţită de textul următor: „APRIL. #GoTSeason6”.

Speculaţiile privind soarta personajului Jon Snow au fost stimulate şi de faptul că actorul Kit Harington a fost văzut pe platourile din Irlanda unde sunt turnate unele dintre episoadele show-ului TV, dar şi de decizia sa de a nu-şi tunde părul – care a devenit o marcă înregistrată a personajului său.

Filmările pentru Game of Thrones Sezonul 6 s-au realizat în cel mai mare secret, dar s-a aflat totuși că au fost cooptați actorii Max von Sydow și Ian McShane care fac acum parte dintr-o distribuție la care mai participă Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke și Kit Harington.

Dacă vreţi să aflaţi primii ultimele noutăţi despre Game of Thrones Sezonul 6, abonaţi-vă la contul de Twitter oficial.

Sezonul VI din Game of Thrones va debuta pe 24 aprilie şi va putea fi văzut, bineinţeles, şi în România, pe canalele HBO.

Vedeti mai jos şi primul trailer oficial al serialului Game of Thrones Sezonul 6.