Luke Skywalker, în rol de Yoda pentru Rey! Noi amănunte despre Star Wars: Episode VIII

Data: 11/04/2016 | Autor: .

star wars luke

O fotografie postată de actorul Mark Hamill (Luke Skywalker) pe Twitter a declanşat o amplă dezbatere în lumea fanilor Star Wars. Imaginea o prezintă pe Daisy Ridley (Rey), ţinându-l în cârcă pe Mark Hamill, la fel cum Luke Skywalker l-a ţinut pe Yoda în timpul antrenamentului pentru a deveni in Jedi, relatează GadgetReport.ro

star wars luke si reyFotografia, dincolo de scopul ei ironic, sanctionat de internauti (vezi galeria foto de mai jos), a declanşat ample speculaţii despre rolul pe care Luke Skywalker îl va juca în Star Wars: Episode VIII, film care va fi lansat în decembrie 2017.

Va deveni Luke maestrul lui Rey, urmând să o înveţe cum să controleze forţa,  să devină un Jedi?

Cine este, de fapt, Rey? De unde ştia să folosească sabia laser? Din The Force Awakens am aflat că Rey a fost abandonată pe planeta Jekku, atunci când era mică, fără să ştie cine sunt părinţii ei. Ar putea fi Luke Skywalker tatăl lui Rey?

Tot din Star Wars: Episode VIII abia aşteptăm să aflăm cum va reacţiona Leia când va afla că Kylo Ren şi-a ucis tatăl.

Întrebări la care doar regizorul şi scenaristul Rian Johnson poate să răspundă, însă acesta a declarat că nu va dezvălui nimic din povestea din noul episod afirmând doar că ne aşteaptă multe surprize, pline de adrenalină.

Dincolo de speculaţii, cert este că filmările pentru Star Wars: Episode VIII au început deja la studiourile din Pinewood, din apropierea Londrei, şi sunt programate să se încheie în iunie. Filmul va ajunge în cinematografe pe 15 decembrie 2017.

Star Wars: Episode IX, considerat a fi ultimul film din seria clasică Star Wars, va fi regizat de Colin Trevorrow şi ar urma să fie lansat pe 24 mai 2016.

Între timp, Disney va lansat şi primul film Star Wars care se va desprinde de linia narativă a trilogiei.
Este vorba de Star Wars: Rogue One, episod care va fi lansat în acest an, în luna decembrie.
Detalii despre acest film şi primul trailer video le vedeţi în materialul de mai jos.

Primul teaser pentru noul Star Wars: Rogue One!