Cinematograful personal 3D. O revolutie in home-entertainment?

Data: 31/08/2011 | Autor: .

Sony a lansat, miercuri, prima casca multimedia 3D din lume. Echipat cu un display OLED HD si un sistem stereo care simuleaza 5.1 surround, gadgetul promite o experienta fara precedent in industria divertismentului.

Japonezii prezinta gadgetul drept primul sistem personal de entertainment, o adevarata revolutie in home-entertainment. Te transpune direct in mijlocul filmelor si jocurilor cu ajutorul imaginilor High Definition 3 D si sunetului surround.

“Personal 3d Viewer este, cu adevarat, un nou mod de a experimenta filmele si jocurile in 3D. Scopul nostru este de a recrea experienta cinematografica intr-un headseat personal. Claritatea sunetului si imaginii ofera utilizatorului, in fapt, un mini-cinema”, a declarat Anthony Koustelos, General Manager of Home Audio Video Business at Sony Europe.

“Personal 3D Viewer” foloseste un ecran OLED 0.7 inch (1280 x 720) de ultima generatie, special modificat pentru a permite o vizionare de lunga durata fara sa te oboseasca. Asta mai cu seama ca experienta 3D afecteaza ochii si, in unele cazuri, poate provoca stari de ameteala.

Prin intermediul procesorului, casca se contecteaza aproape instantaneu la un Blu-ray  sau la consola PlayStation3 prin cablu HDMI.

Aflati mai multe amanunte de aici.