Controversatul film ,,Joker”, în cinematografe din 4 octombrie

Data: 25/09/2019 | Autor: .

Controversatul film ,,Joker'', în cinematografe din 4 octombrie

Robert de Niro se întoarce pe marile ecrane, alături de Joaquin Phoenix, într-unul dintre cele mai așteptate și controversate filme din 2019. ,,Joker”, o producție Warner Bros. Pictures, spune povestea unui dintre cele mai controversate personaje negative din istoria universului DC, relatează GadgetReport.ro

Actiunea din „Joker” are loc in anii ’80, cu Joaquin Pheonix in rolul Arthur Fleck, un comediant ale carui incercari esuate de a deveni faimos il face sa intre in lumea interlopa din Gotham City. Din distributie, alături de Robert De Niro, mai fac parte Zazie Beetz, Frances Conroy, Bill Camp si Marc Maron.

Phoenix a dezvaluit la inceputul lumii  ca a studiat râsul înfricoșător pentru acest rol: “Am vizionat video-uri cu oameni care sufera de ras patologic, o boala de natura nervoasa care face imitatia incontrolabila”, a explicat actorul. Joaquin Phoenix a fost nominalizat pana acum de trei ori la Oscaruri.

Regizorul filmului „Joker”, Todd Philips, a anuntat ca lung-metrajul „Joker” va fi interzis copiilor sub 16 ani. „Va fi evaluat R”, a raspuns Phillips unui fan curios, care a vrut sa stie ce fel de restrictii de audienta va avea pelicula. Philips a declarat ca si-a construit propria poveste si ca este pe deplin constient ca aceasta decizie ii va deranja pe multi fani.

„Nu m-am bazat pe benzile desenate si sunt sigur ca asta ii va supara pe multi. Am scris o versiune proprie despre felul in care ar putea sa apara un personaj ca Joker si asta a fost interesant pentru mine. Este vorba despre acest om, despre transformarea lui intr-un antagonist,” a spus Todd Phillips.

Regizorul a specificat ca nerespectarea benzilor desenate i-a oferit multa libertatea creativa, dar ii va si atrage furia fanilor.

Filmul „Joker” are premiera în cinematografe în 4 octombrie, în format Dolby Atmos, IMAX și 4DX. Filmul „Joker„este distribuit în România de către Vertical Entertaiment .

Joker

Poster-ul oficial Joker