Gemini: Conspirația. Un thriller de acțiune cu Will Smith

Gemini: Conspirația. Un thriller de acțiune cu Will Smith

Noul thriller de  acțiune Gemini: Conspirația poate fi vizionat de astăzi, 11 octombrie, în cinematografele din toată țara. În noua producție regizată de Ang Lee, vizionarul din spatele filmelor „Life of Pi” sau „Crouching Tiger, Hidden Dragon”, rolul principal îl joacă Will Smith, într-o poveste în care se va înfrunta cu el însuși, într-o versiune mult mai tânără și mult mai agilă. 

În Gemini:Conspirația, Henry Borgan (Will Smith) este un asasin de elită care devine brusc la rândul său ținta unui agent operativ mult mai tânăr și cu abilități speciale care îi permit să fie cu un pas înaintea lui Henry.

Dincolo de poveste, Gemini: Conspirația este primul film realizat în 3D+HFR, un format digital revoluționar cu o rată de 60 FPS (cadre pe secundă), dublă comparativ cu rata tradițională a filmelor 3D. Este o premieră în cinematografele din România, relatează GadgetReport.ro

 

Gemini: Conspirația

Gemini: Conspirația îl întinerește pe Will Smith

 

Noul format redă imaginile mai aproape de ochiul uman decât a fost posibil vreodată, aducând privitorul chiar în mijlocul acțiunii.

Mai multe imagini înseamnă mai multă profunzime, permițând, astfel, spectatorului să vadă și să perceapă mult mai multe detalii într-un cadru. Acest mix de performanță tehnologică și acțiune aduce pe marele ecran viziunea intactă a spectacolului vizual creat de regizor.

Acest progres în narațiunea vizuală oferă spectatorilor cea mai fascinantă și mai captivantă experiență cinematografică din tot ce poate oferi o sală de cinema în acest moment.

Gemini: Conspirația

Posterul oficial al filmului Gemini: Conspirația

Pentru a scoate în evidență această particularitate a lui Gemini: Conspirația, studiourile Paramount Pictures au lansat în weekend un clip video cu imagini din culise, ce explică tehnologia 3D+ folosită, în care detaliile sunt mult mai bine redate, iar spectatorul se simte purtat chiar în mijlocul acțiunii. Cineastul vorbește chiar de o „nouă eră în cinematografie”, datorată acestor inovații în modul de capturare și de redare a imaginii.

Gemini: Conspirația este un film distribuit de către  Ro Image.