Cosmote creste viteza de internet mobil la 43,2 Mbps

Data: 25/01/2013 | Autor: .

cosmote(1)COSMOTE România a anuntat, printr-un comunicat dat publicitatii vineri, ca și-a extins planurile tarifare de date și oferă viteze de Internet ce ajung până la 43,2 Mbps. Pentru a beneficia de aceasta facilitate, clientii pot cumpara un modem special sau pot opta pentru extraopţiunile Connect Mobile.

“Deoarece ne dorim să punem la dispoziția clienților cea mai bună experiență de utilizare pentru toate serviciile noastre, ne îndreptăm gradual către cel mai recent trend în tehnologie, 4G. Astfel, COSMOTE România lansează planuri tarifare de date mobile îmbunătățite, oferind dublul vitezei de Internet mobil, confirmându-și încă o dată angajamentul de a-și dezvolta rețeaua oriunde există cerinţa de a satisface o nevoie a clienţilor. Ne concentrăm în mod constant să oferim tehnologie de ultimă generație și acest lucru va fi vizibil și prin următoarele noastre lansări”, a declarat, in comunicat, Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Odată cu achiziţionarea modemului COSMOTE E372, clienţii noi sau existenţi, beneficiari ai planurilor tarifare Connect L, XL sau XXL, vor avea acces la viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps şi de încărcare de până la 5,76 Mbps. Terminalul este disponibil la preţuri începând de la 1 RON, cu abonamentul Connect L pentru doi ani, sau fără conectare la 319 RON (TVA inclus).

Modemul COSMOTE E372 suportă card microSD de 32GB şi este compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 şi Mac OS. Driverele vor fi instalate automat în momentul conectării dispozitivului.

La sfârșitul lunii decembrie 2012, COSMOTE România oferea viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 de oraşe importante din ţară, reprezentând peste 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 73% din populaţia României, se mai spune in comunicatul Cosmote.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.cosmote.ro.