Culmea tupeului! Chinezii acuză Apple că a furat designul iPhone 6 (VIDEO)

Data: 3/12/2014 | Autor: .

digione-iphone-01-502x640Compania chineză Digione a lansat un comunicat în care acuză producătorul american că i-a copiat designul telefoanelor şi că are chiar o licenţă pentru această formă, dată de Oficiul de Proprietate Intelectuală din China (China’s State Intellectual Property Office)

Chinezii au apelat la o firma de avocatura şi au notificat oficial Apple inca din septembrie, chemand compania la negocieri. In cel mai rau caz, se poate ajunge la un proces.

“Speram ca o comunicare cu buna-vointa sa contribuie la rezolvarea potentialelor dispute legale”, se spune in comunicat.scrisoare apple

Digione vinde telefonul 100+V6 care seamănă ca două picături de apă cu iPhone 6.

 

Telefonul chinezesc are un ecran de 5,5 inchi, ruleaza Android si costa in jur de 130 de dolari. Il puteti vedea in detaliu AICI

digione-iphone-clone-patent-02GadgetReport.ro prezenta, recent, un alt telefon chinezesc care arata aproape identic ca iPhone-ul. Este vorba de modelul Lenovo S90.

Modelul vine cu un ecran AMOLED de 5 inchi la 720p, are un profil subtire, de numai 6,9 mm, si ruleaza un procesor quad-core alaturi de 1 GB de RAM.

Lenovo S90 are o camera principala de 13 MP si o alta de 8 MP, frontala, pentru selfie.

Smartphone-ul ruleaza Android 4.4.4. KitKat si va costa 327 de dolari in China.