Samsung Galaxy S6, primul telefon indestructibil? Cum va arăta noul smartphone (VIDEO)

Data: 2/12/2014 | Autor: .

galaxy-s6-gadgetreport

Sud-coreenii de la Samsung lucrează intens la prototipul celei de-a şasea generaţii a smartphone-ului Galaxy S, iar primele informaţii, pe surse, conturează ideea primului telefon cu adevărat imposibil de spart şi zgâriat, relatează GadgetReport.ro.

Jurnaliştii de la Desi Tribe au adunat, într-un clip video, cele mai importante informaţii despre noul smartphone Samsung Galaxy S6, gadget care ar urma să fie lansat oficial în primăvara anului viitor.

Potrivit datelor pe surse, neconfirmate oficial, Galaxy S6 ar urma să prezinte o formă similară modelului S5, principala diferenţă urmând să o reprezinte ecranul, un display de 5,2 inchi super amoled cu rezolutia 2K, acoperit cu sticlă incasabilă.

Pe lângă rezistenţa la apă şi praf, noul Galaxy S6 ar urma să fie primul telefon Samsung care nu va putea fi zgâriat sau spart, graţie unei noi tehnologii brevetată de constructorul sud-coreean!

Samsung Galaxy S6 ar urma să prezinte şi o altă tehnologie în premieră, care va preveni încălzirea telefonului.

Noul smartphone ar urma să includă un sistem de difuzoare dual-stereo, un procesor pe 64 de biti, octa-core, un spaţiu de stocare de 128-256 GB (!) şi o cameră de 20 MP cu stabilizare optică.

Lista posibilelor specificaţii mai prezintă un senzor de amprentă îmbunătăţit, conectivitate 5G (!) şi o baterie de 3500 mAh cu încărcare rapidă şi autonomie de două zile.

Cei de la Desi Tribe estimează că telefonul va fi vândut, fără contract, la preţul de 499 de dolari.