Cum accesezi meniul secret din Windows 10

Data: 3/06/2018 | Autor: .

windows10-laptop

Windows 10 este, de departe, cel mai bun sistem de operare lansat de Microsoft de la legendarul Windows XP. Optimizează resursele foarte bine, se mişcă fără probleme şi nu mai vedem erorile cu care Windows Vista sau controversatul Windows 8 ne întâmpinau la tot pasul, relatează GadgetReport.ro

meniu-secret-windows-10Dincolo de optimizarea excelentă a resurselor, Windows 10 a adus si un nou Start Menu, construit pe ideea de a folosi cât mai mult experienţa touchscreen. Imagini mari, linkuri puţine, acces simplificat la resurse.

Microsoft a ales să treacă în background multe dintre setările care în trecut erau disponibile pentru toţi utilizatorii. O idee menită să tempereze elanul novicilor în a activa şi modifica setările sistemului.

Pentru cei care vor mai mult decât să acceseze butoanele Windows 10, există un Start Menu secret care poate fi accesat foarte simplu, dând click dreapta pe iconul de START.

Veţi avea acces, astfel, la Control Panel, Device Manager, Event Viewer, Task Manager, File Explorer şi alte funcţii, fără să mai trebuiască să navigaţi prin meniuri.