Cum faci videochat prin Facebook Messenger. Merge excelent (VIDEO)

Data: 20/05/2015 | Autor: .

facebook-messenger-videochat-728x491

Daca v-ati saturat de Skype, acum aveti la dispozitie Facebook Messenger pentru a discuta cu familia, prietenii si colegii prin videochat. Programul consuma mai putine resurse decat Skype si, din testele facute de noi, se misca excelent.

Facebook a extins la nivel international posibilitatea de a efectua apeluri video. Sa lansezi aplicatia este foarte simplu. Apesi pe icon-ul cu camera video de pe Facebook Messenger si intri in legatura cu cel apelat.

Am testat aplicatia cu un Samsung Galaxy S5 si un iPhone 6 si n-am avut nicio problema de conexiune, nici pe wireless si nici pe date mobile (Orange)

Imaginile, preluate de camerele de selfie, sunt inca putin pixelate, insa nu am inregistrat intarzieri si nici probleme de sunet.

Imaginea celui cu care vorbesti apare mare pe ecran, iar a ta intr-un colt. Aplicatia de Facebook Messenger o gasiti, pentru Android, in Play, iar pentru iPhone, in App Store.

Facebook vrea sa transforme Facebook Messenger intr-o adevarata platforma de comunicare de pe care sa poti iti apelezi prietenii, sa trimiti fotografii si clipuri video si chiar sa te joci.

Facebook Messenger Games ar urma sa fie lansat in perioada urmatoare.