Zoniz, aplicaţia care iti aduce promoţiile din magazine pe telefon

unnamedAstazi s-a lansat, la MobiFest 2015, prima platformă integrată de marketing de proximitate din România. Zoniz permite utilizatorilor să aibă acces la toate informaţiile privind ofertele, promoţiile şi concursurile magazinelor, în funcţie de locaţia unde se află.

Zoniz se bazează pe tehnologia bluetooth low energy (BLE) și pe o serie de transmițători radio (beaconi), prin intermediul cărora utilizatorii primesc informații relevante, bazate pe interesele specifice ale acestora. Aplicaţia funcţionează cu bluetooth-ul de pe telefon activat.

“În era digitală în care utilizarea telefoanelor mobile a devenit un obicei în cadrul consumatorilor, dezvoltarea unei platforme care permite interacțiunea în timp real, într-o anumita locație cu utilizatorul prin intermediul smartphone-ului reprezintă un pas firesc în comunicarea cu acesta. Imaginați-vă ca puteți să vă întâmpinați vizitatorul cu un mesaj personalizat când acesta revine în magazin sau să îi propuneți reduceri de preț la produsele la care se uită, bazându-vă pe locația lui exactă din magazin. Sau puteți să îi facilitați accesul la diverse zone ale unui eveniment sportiv, prin mesaje de direcționare, sau să îi oferți informații suplimentare despre o operă de artă la care se uită, sau un artist pe care îl ascultă.  Posibilitățile sunt nelimitate, atâta timp cât aceste informații sunt relevante pentru utilizator și se creeză o experiența unică cu brandul tău, prin mesaje ultrapersonalizate” declară Fridolin Bic, CEO ZONIZ.

ZONIZZoniz oferă informaţii despre discounturi, vouchere, concursuri, chestionare, informări etc.

Utilizatorii au posibilitatea să gestioneze ofertele, alegând brandurile, tipurile de  acțiuni de care sunt interesați etc. intrând în contact doar cu informații relevante pentru ei, la  locul și în momentul potrivit.

ZONIZ este o platformă detinuță de Global e Business Solution (GEBS), o companie de software, cu sediul central în Suedia și filiale în Romania, Danemarca și Marea Britanie, care dezvoltă soluții software inovative pentru companii precum IBM, Longiness, SAAB, Bombardier și alte firme importante.

Aplicazia Zoniz pentru Android o puteti descarca gratuit de aici, iar cea pentru iPhone de aici.