Cum a „inaugurat” Apple o statie de metrou la Baneasa

Data: 27/09/2012 | Autor: .

Apple a inlocuit in noul sistem de operare iOS 6 aplicatia Google Maps cu un sistem propriu de harti, care, spre nemultumirea utilizatorilor, contine o multime de erori. 

Aplicatia de harti care a inlocuit Google Maps pe iOS 6 lasa de dorit, s-au plans la unison utilizatorii de iPhone si iPad din toata lumea, iarRomania nu face exceptie.

O demonstreaza o statie de metrou aparuta „peste noapte” in zona Aeroportului Baneasa, pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, care nu exista in realitatea si care i-ar putea duce in eroare pe unii utilizatori, scrie Realitatea.net

Internetul este plin deja de imagini care mai de care mai amuzante ce prezinta greseli flagrante ale platformei de harti a Apple.

Fie ca vorbim de strazi sau poduri care pur si simplu se topesc, de ferme prezentate ca aeroporturi sau de benzinarii situate in varful unor zgarie-nori, noul serviciu de harti al Apple se prefigureaza a fi un fiasco total.

Cofondatorul Apple, Steve Wozniak, a declarat, de altfel, citat de GadgetReport.ro ca noul program Maps din sistemul de operare iOS 6 reprezinta “o mica dezamagire”. Intr-un interviu pentru ZDNet, Wozniak a declarat: Am incercat sa navighez cu ele, insa nu am putut ajunge acolo prin controlul vocal. Am fost dezamagit deoarece imi place sa folosesc navigatia prin apelare vocala cum e cea de la Google”.

Cofondatorul Apple crede ca astfel de probleme pot stirbi din credibilitatea Apple.

Apple a emis chiar o declaratie oficiala in care recunoaste, voalat, faptul ca noua aplicatie de harti nu functioneaza chiar perfect, dar spune ca lucreaza din greu pentru a oferi consumatorilor cea mai buna experienta posibila.