Cum iti incarci rapid telefonul. Cinci sfaturi esentiale

Data: 16/07/2016 | Autor: .

Cum iti incarci rapid telefonul. Cinci sfaturi esentiale

Atunci când ai mai mare nevoie de smartphone, pentru un apel, o fotografie sau o informaţie de pe internet, te trezeşti că nu mai ai baterie la telefon. O chestie neplăcută care i se poate întâmpla oricui. Ce te faci în această situaţie, cum iti incarci rapid telefonul? Afla din tutorialul GadgetReport.ro

Primul sfat de care trebuie să ţii seama este să îţi încarci tot timpul telefonul cu chargerul original. Este construit special pentru a încărca bateria la un nivel optim. Dacă foloseşti altul cu o intensitate mai mică, timpul de încărcare va creşte.În plus, rişti să îţi strici bateria.
Dacă foloseşti un alt charger, cel mai rapid este cel care are peste 1-2 amperi.

Ar fi ok, dacă ai posibilitatea, să îţi închizi telefonul chiar şi 10 minute, când îl încarci. O să vezi diferenţa imediat ce îl vei deschide. Asta pentru că, atunci când e deschis, telefonul foloseşte până la 50% din energia primită pentru funcţionarea lui în parametri normali.

Un alt sfat este ca, atunci când vrei sa iti incarci rapid telefonul este să dezactivezi toate serviciile care consumă multă energie, de la WI-FI la Bluetooth, GPS, NFC etc.
Iar dacă vrei să îl încarci de la USB de calculator, să alegi un port 3.0 (cel cu mufa albastra), pentru că are mai multă putere.

În plus, dacă ai ceva bani de cheltuit, cumpără-ţi o baterie externă! Poţi să o iei cu tine în rucsac sau în buzunar şi să te ajute când ai mai mare nevoie. Cum alegi o baterie mobila de calitate, afla dintr-un alt tutorial GadgetReport.ro, de AICI.