Cum sa cumperi gratuit de pe Samsung Apps

Data: 26/07/2011 | Autor: .

Samsung Romania a lansat o campanie promotionala destinata tuturor celor care isi creeaza pentru prima data un cont in Samsung Apps. Noii utilizatori ai conturilor primesc automat in momentul inregistrarii un cupon gratuit in valoare de 20,50 lei pe care il pot folosi pentru achizitionarea de aplicatii.

Campanie se deruleaza in perioada 26 iulie – 29 august.

Pentru a putea beneficia de aceasta oferta, utilizatorii trebuie sa aleaga tara de origine si sa se inregistreze direct de pe telefon sau utilizand Kies (PC Client), cupoanele nefiind emise in urma inregistrarii pe pagina de web www.samsungapps.com. Odata inregistrat, utilizatorul poate accesa Samsung Apps de pe telefon sau Kies intrand in contul creat pentru a verifica daca a primit cuponul.

Cupoanele promotionale pot fi valorificate prin intermediul smartphone-urilor Samsung din familia Wave: Wave (S 8500), Wave II (S 8530), Wave 525 (S 5250), Wave 723 (S 7230 E)

Utilizatorii pot folosi cupoanele o singura data din momentul emiterii lor pana la data de 30 septembrie 2011, iar oferta promotionala nu este valabila pentru aplicatiile care au deja un discount. De asemenea, in cazul unei aplicatii cu o valoare mai mare decat cea a cuponului, utilizatorul poate plati diferenta utilizand cardul de credit personal. In plus, la achizitionarea unei aplicatii cu valoare mai mica decat valoarea cuponului, suma ramasa nu poate fi schimbata in bani lichizi sau pastrata pentru o utilizare ulterioara.

De asemenea cupoanele expirate vor fi inlaturate automat din lista de cupoane odata cu terminarea perioadei de valabilitate, iar in cazul utilizatorilor care doresc sa anuleze plata inainte de descarcarea aplicatiei nu li se va percepe nicio taxa.

Samsung Apps este un magazin digital ce ofera aplicatii pentru telefoanele mobile Samsung. Pentru mai multe informatii vizitati http://www.samsung.com/ro/samsung-apps/index.do.

Prin intermediul Samsung Keis se realizeaza conexiunea dintre PC si telefon facilitand astfel gasirea celor mai noi aplicatii. Folosind Samsung Keis, utilizatorii pot vizualiza aplicatiile pe toata marimea ecranului PC-ului si pot sa-si personalizeze serviciile. De asemenea pot descarca mai multe aplicatii transferandu-le apoi pe telefonul mobil intr-un mod practic.