Cum sa iti deschizi un magazin pe Facebook

Data: 10/09/2011 | Autor: .

Facebook a realizat un tutorial in care prezinta pasii pe care trebuie sa ii urmezi daca vrei sa iti deschizi un magazin online pe reteaua de socializare.

Potrivit unui studiu realizat de Shop.org, 42% dintre cei care navigheaza pe internet urmaresc ofertele retailerilor pe Facebook, Twitter si paginile acestora. Sondajul a aratat ca, in general, un consumator urmareste in medie 6 retaileri. 58% cauta cele mai bune oferte, in timp ce 49% vor sa afle noutati.

39% dintre consumatori cauta informatii despre concursuri si evenimente promotionale. Potrivit studiului, intre 56% (Facebook) si 67% (Twitter) dintre utilizatori au aflat de ofertele retailerilor prin intermediul retelelor de socializare.

35% dintre consumatori s-au declarat interesati sa cumpere produsele de care sunt interesati direct de pe Facebook, iar 32% de pe Twitter. Mai multe amanunte puteti citi aici.

 

 

1 comentariu

  • 08/02/2014, 23:18 Alex Marias says : raspunde

    Super interesant articolul!

    Ca si adaugare, mai trebuie mentionata Reducerea Pierderilor… :) … celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand sa foloseasca Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi …

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.