Cum sa iti platesti facturile cu telefonul mobil

Data: 10/05/2012 | Autor: .

Banca Transilvania a lansat o noua facilitate in cadrul serviciului de mobile banking – mBT24 – plata facturilor de utilități prin scanarea codului de bare a acestora. Facilitatea este accesibilă pe telefoane de tip iPhone sau pe cele cu sistem de operare Android.

Pentru a va plati facturile cu telefonul, este necesar doar ca telefonul să aibă instalată Aplicația Banca Transilvania (aceasta se poate descărca de utilizatorii iPhone de aici iar cei de Android de aici), să se acceseze din mBT24 butonul „Plată utilități” şi, ulterior, opțiunea „Scanare factură”.

Cu ajutorul camerei foto a telefonului se realizează scanarea codului de bare de pe factură, iar datele de plată se încarcă automat, după care este necesară confirmarea tranzacției. Noua funcționalitate nu presupune costuri de instalare sau de utilizare, ci doar abonarea la serviciul de mobile banking mBT24 al Băncii Transilvania.

Cu BT24 Mobile Banking mai poti face plăți în lei, transferuri între conturi proprii, schimb valutar etc., sa iti vizualizezi tranzacțiile online, solduri ale conturilor şi limitele de sume setate pe carduri, respectiv informații despre credite.

BT 24 Mobile Banking costa 4 lei / lună pentru persoanele fizice şi de 5 lei / lună pentru persoanele juridice.

In prezent, BT 24 Mobile Banking are peste 13.000 de utilizatori.