Cum sa vezi meciurile din Liga 1 pe telefonul mobil sau tableta

Screenshot_2013-12-14-12-10-49

RCS-RDS a lansat o aplicatie online pentru iPhone, iPad si telefoanele si tabletele cu Android, care permite accesul la canalele Digisport, astfel ca veti putea urmari, in direct, pe telefon, toate meciurile din Liga I si celelalte transmisiuni sportive.Screenshot_2013-12-14-12-11-10

Aplicatia poate fi descarcata din Google Play Store – pentru gadgeturile cu Android 4.0 si din App Store – pentru iPhone 4 si iPad 2.

Atentie, insa. Pentru a putea vedea canalele respective, trebuie sa va creati un user si o parola pe portalul https://digicare.rcs-rds.ro

Cu noua aplicatie, veti avea acces pe telefon sau tableta la Digi Sport 1, 2 si 3, Digi24 si cele sapte statii locale Digi cat si la TVR 1,Disney Junior, Disney Channel, History, National Geographic si Travel Channel. Probabil in viitor numarul canalelor va fi extins.

Screenshot_2013-12-14-12-11-42Am testat aplicatia si va putem spune ca merge foarte bine. Pe langa transmisiile in direct, puteti vedea programul detaliat al canalelor tv si sa cititi ultimele stiri de pe Digi.

Aplicatia poate fi accesata de pe dispozitive conectate exclusiv la reteaua Digi Net sau Digi Net Mobil. Asa ca, daca aveti alte retele de internet, nu veti putea avea acces la functiile aplicatiei.

Vestea buna este ca, in curand, Digi Online va fi disponibil atat pe site-ul www.digi-online.ro, precum si pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.