Cum sa vorbesti gratuit de pe telefon sau tableta (VIDEO)

Data: 19/04/2013 | Autor: .

viberfreeiphonecalls

Pentru ca momentele alaturi de cei dragi nu sunt niciodata suficiente, iar apelurile telefonice sunt mereu scurte de teama costurilor, o serie de aplicatii si programe va ofera convorbiri nelimitate gratuite. Acestea pot fi instalate pe laptopuri, iPad-uri, alte tablete sau smartphone-uri. Iata cele mai interesante, prezentate de expertii Flanco.

1.Viber, o aplicatie creata atat pentru Android cat si pentru iPhone, ofera posibilitatea convorbirilor sau SMS-uri gratuite. Conditia este ca persoana apelata sa detina un smartphone pe care a instalat aplicatia Viber.

Aplicatia se foloseste de conexiunea la internet:
• Wi-Fi acasa, la birou sau intr-un spatiu public
• pachet de date de la operatorul GSM
Chiar daca nu aveti posibilitatea de a va conecta la Wi Fi si trebuie sa folositi conexiunea la internet disponibila prin pachetul de date, convorbirile internationale vor fi mult mai ieftine. Aceasta deoarece costul abonamentului de date, care include un anumit consum, este semnificativ mai mic decat costul convorbirilor lungi cu numere internationale sau in roaming.

Viber este disponibila pe Android Market si in App Store pentru toate tipurile de smartphone cu sisteme iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Nokia sau Obada. Dupa instalare aplicatia identifica contactele din agenda care au instalat Viber, astfel incat veti sti cu cine puteti conversa in acest mod.

Prin aceeasi aplicatie se pot transfera fotografii sau mesaje SMS.

2. Tango este o aplicatie pentru apeluri de voce si video gratuite prin 3G sau Wi-Fi, care se bucura de o popularitate crescuta in randul utilizatorilor de telefoane cu sisteme Android si iOS. Dezvoltatorii au lansat si o versiune pentru cei care detin telefoane cu Windows Phone Mango. Aplicatia nu se limiteaza doar la platfomele mobile, ci a fost dezvoltata o interfata pentru PC-uri, astfel incat pot fi efectuate apeluri intre telefoane si PC sau intre PC si PC. Tango este 100% gratuita in App Store.

3. Fring este un serviciu de Multi messenger gratuit care va permite sa vorbiti gratuit in reteaua Skype. Programul se descarca de pe pagina oficiala direct pe telefon, pe care veti primi un SMS cu link-ul de download al softului. Indiferent de serviciul de telefonie mobila, puteti accesa conturile de Skype, MSN Messenger, ICQ, SIP, Google Talk sau Yahoo. Daca sunteti conectat la un hotspot puteti vorbi gratuit de pe telefonul mobil cu un utilizator conectat oriunde in lume pe Skype. Fring este un multimessenger care va permite sa comunicati cu cei dragi de pe iPhone, iPod touch sau orice alt telefon de generatie noua cu acces la internet.

4. Indiferent de dispozitivul pe care il utilizeaza persoana cu care intentionati sa vorbiti, Skype permite apeluri video si mesaje instantanee gratuite printr-o conexiune 3G sau Wi-fi. Pastrati legatura cu cei dragi de acasa, de la birou sau de oriunde pentru ca Skype este disponibil pe computer, smartphone, tableta, TV si chiar si pe telefonul fix. Este necesar sa aveti un cont activ de gmail, yahoo sau hotmail.