Cum scapi definitiv de email-urile spam primite pe adresa de Yahoo

Data: 22/06/2020 | Autor: .

Dacă ai o adresă de email de Yahoo și vrei să scapi de mesajele de tip spam, îți prezentăm o soluție simplă și eficace. Nu va mai trebui, astfel, să trimiți mesaje de dezabonare de la site-uri la care ai fost înscris automat, fără să vrei acest lucru.

De cele mai multe ori, chiar dacă ai apăsat pe butonul de dezabonare, vei primi în continuare email-uri nesolicitate. Sunt mii de site-uri de acest tip care vând tot felul de produse, de la ochelari, adidași la produse de potență etc.

Ca să scapi definitiv de email-urile de tip spam, bineînțeles că primul pas este să intri în adresa de email.

În pasul următor, apasă pe butonul de setări, aflat în dreapta ecranului și apoi pe „Mai multe setări” din partea de jos.

Intră apoi în „Securitate și confidențialitate” din meniul din partea stângă.

O să îți apară meniul „Adrese blocate”. Apasă pe „Adăugare”.

În următorul pas, nu trebuie să faci altceva decât să introduci adresa de email de la care nu mai vrei să primești mesaje și să faci click pe „Salvați”.

 

Orice e-mail pe care îl primiți de la această adresă va fi acum șters automat.

Yahoo oferă posibilitatea de a bloca 1000 de adrese. Dacă vrei să blochezi mai multe, trebuie să treci la Yahoo Mail Pro. Noi credem, însă, că este un număr suficient pentru a scăpa de spam-uri și a avea un email curat, în care să vezi emailurile care te interesează.