Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise. ,,Laptopul de business’’ care promite 21 de ore de autonomie

Dell a anunțat un nou Chromebook care se adresează, în primul rând, utilizatorilor din mediul de business. ,,Laptopul de afaceri” Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise este un produs certificat Project Athena, urmare a faptului că pune accent pe autonomie și portabilitate. Dell afirmă că laptopul poate rezista, fără să îl pui în priză, până la 21 de ore.

Bineînțeles, această specificație trebuie privită cu rezerve însă, dincolo de sloganul de marketing, ar cam trebui ca Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise să îți ofere o autonomie reală de minim o zi.

Foarte interesant este și faptul că noul laptop Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise beneficiază de tehnologia de încărcare ExpressCharge Boost, astfel că se poate încărca de la 0 la 35% în doar 20 de minute sau până la 80% într-o oră.

În ceea ce privește specificațiile, laptopul vine cu o selecție de procesoarele Intel i7 de generația a 10-a, până la 16 GB RAM DDR4, conectare la Wi-Fi 6 și conectivitate LTE/4G.

Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise are un display 4K cu o tehnologie Low Blue Light, care îi oferă o luminozitate crescută în orice condiții.

Disponibil într-o gamă variată de versiuni cu carcase de aluminiu prelucrat sau din fibră de carbon, Dell Latitude 7410 Chromebook Enterprise are prețuri ce pornesc de la 1099 dolari și pot ajunge la 1.299 dolari.

Laptopurile vor ajunge, cel mai probabil, și pe piața europeană, în toamna acestui an. În România este puțin probabil să le vedem pe căile oficiale.