Demn de Star Trek! A aparut OM/ONE, boxa audio care leviteaza (VIDEO)

Data: 19/08/2014 | Autor: .

OM-ONE

Dezvoltatorii de la Patreon.com au lansat proiectul celei mai spectaculoase boxe bluetooth din lume. OM/ONE este primul difuzor care levitează, la o inaltime de 3 centimetri.

OM-ONE2Inventatorii spun ca prin solutia tehnica propusa, sunetul este de o mai buna calitate, pentru ca sunt eliminate rezonanțele care l-ar distorsiona, așa cum se întâmplă la difuzoarele clasice.

Boxa OM/ONE are un diametru de 9 cm si o autonomie de 15 ore, gratie acumulatorului lithiu-ion de mare capacitate. Acesta se incarca prin USB in trei ore.

OM/ONE se conecteaza la telefon sau tableta prin Bluetooth v4.0 si poate functiona la o distanta de până la 10 metri de playerul de sunet.

Cu software-ul dedicat, veti putea controla setarile de sunet. Boxa are si microfon incroporat, asa ca o veti putea folosi drept speaker in birou sau acasa, daca va suna cineva  si vreti sa auziti convorbirea pe boxa.

Patreon.com a reusit sa stranga peste 400.000 dolari pe Tilt, pentru a trece la productia de serie. OM/ONE Audio va fi vanduta la preturi intre 179 si 199 dolari, plus taxele de transport de 10-20 dolari.

O puteti precomanda de aici.