Demn de Star Wars! Şi-a construit acasa o armă cu laser (VIDEO)

Data: 9/06/2015 | Autor: .

Demn de Star Wars! Şi-a construit acasa o armă cu laser (VIDEO)

Celebrele lupte cu arme cu laser din Star Wars pot fi posibile si in realitate. Un fan a reusit sa-si construiasca acasa o armă cu laser complet functionala! Clipul video a ajuns viral pe internet.

In clipul video intitulat „My Homemade 40W LASER SHOTGUN”, utilizatorul Styropyro afirma ca arma cu laser a construit-o cu ajutorul unor componente pe care le-a gasit legal, in comert.

“Tocmai am terminat pusca mea cu laser de 40 W”, afirma acesta in clipul video de pe YouTube. Arma este realizata din 8 lasere de 5 W puse in paralel.

Fascicolele sunt concentrate cu ajutorul unor lentile, si asigurate de o baterie de 250A. In imagini vedeti cum reuseste sa distruga diverse obiecte, de la hartie la o minge de ping-pong si o bucata de lemn.

Clipul video, pe care il puteti vedea mai jos, a adunat peste 2,5 milioane de vizualizari, in numai doua zile de la lansare.

Dincolo de inventia acestuia, GadgetReport.ro relata, recent, ca armele cu laser reprezinta ultima frontiera in industria militara, fiind dezvoltate in cadrul unor proiecte secrete.

Americanii lucreaza inca din 2008 la dezvoltarea unor tipuri de armament care sa foloseasca fascicole laser pentru a distruge tintele.

Programul militar intitulat HELLADS (High Eenergy Liquid Laser Area Defense System) a trecut deja de faza prototipelor, astfel ca avioanele de vanatoare americane vor fi dotate in viitor cu tunuri laser capabile sa isi atinga tinta cu o acuratete maxima. Detalii aflati de AICI.