Descarca update-ul Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III

Data: 29/10/2012 | Autor: .

Samsung a inceput procesul de actualizare a software-ului de pe telefonul Galaxy S III sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Dupa ce, de saptamana trecuta, au inceput sa primeasca update-ul utilizatorii Cosmote, de luni au acces la noul sistem de operare si ceilalti utilizatori.

Update-ul la sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean se poate face foarte simplu. Intrati in SETTINGS/ABOUT DEVICE/ SOFTWARE UPDATE/UPDATE si dati OK.

Software-ul are 282.67 MB si se poate descarca printr-o retea WiFi.

Odata descarcat, telefonul va trebui redeschis. Va dura in jur de 5 minute pentru ca update-ul sa se instaleze.

Sud-coreenii au anuntat ca update-ul va rula, treptat, pe majoritatea produselor companiei, pana la sfarsitul anului.

15 dispozitive vor beneficia de noul sistem de operare — Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 2 10.1, Galaxy Note 10.1, Galaxy S II, Galaxy Note, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy S Advance, Galaxy S II LTE, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace 2, Galaxy Beam, Galaxy Ace Plus, Galaxy Mini II, Galaxy S DUOS.

1 comentariu

  • 23/11/2012, 08:24 bogdan says : raspunde

    in septembrie samsung a anuntat ca samsung galaxy s 3 va primi jelly bean in luna octombrie si ca in luna noiembrie va primi si samsung galaxy s 2 noul sistem de operare..ei bine,suntem pe 23 noiembrie si inca nici o veste despre lansarea jelly bean pe s 2.. nu stiu cat de seriosi sunt,pana nu vad nu mai cred nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.