Digi Mobil Complet 2. Ce noutati aduce noul abonament RCS-RDS

Data: 31/01/2014 | Autor: .

digi-mobil-compet-2RCS-RDS și-a anunțat abonatii la serviciul Digi Mobil că din luna aprilie urmează să extindă acoperirea reţelei Digi Mobil într-o nouă bandă de frecvenţe (900 MHz). Abonații care au primit in custodie telefoane de tip Huawei U1000, trebuie să facă o actualizare de firmware pentru a evita anumite probleme de compatibilitate.

RCS-RDS a propus abonaților să aleagă una dintre cele 2 variante propuse in continuare:

1. Să primească gratuit un telefon nou, similar cu cel actual, impreună cu noul abonament Digi Mobil Complet 2 (in curând, veti putea opta online pentru trecerea la noul abonament, direct din contul de client de pe www.rcs-rds.ro). Nu mai este necesar să returnaţi vechiul telefon Huawei U1000, acesta trecând in proprietatea dumneavoastră cu costuri zero.

Extras din caracteristicile serviciului Digi Mobil Complet 2:
• convorbiri nelimitate in reţeaua mobilă Digi Nlobil si fixă Digi Tel;
• 100 de minute induse in reţelele fixe şi mobile naţionale şi internaţionale selecţionate;
• tarife la convorbiri, după depăşirea minutelor induse:
– 0,5 eurocenti/minut (fără TVA) către alte reţele fixe naţionale;
– 1 eurocent/minut (fără TVA) către alte retele mobile nationalel, precum şi in principalele retele fixe din UE şi reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi China;
– beneficiaţi de trafic de date mobile indus, nelimitat, cu o viteză de până la 21,6 Mbps pentru primii 500 Mbytes;
– tariful lunar este de 2 euro, TVA indus.
– Promotional, in primele 2 luni beneficiati de dublul minutelor nationale incluse.

2. Aveti posibilitatea sa păstrati telefonul actual, insă este necesară actualizarea softului acestuia, pentru a evita posibile probleme de accesare a retelei mobile in anumite zone, după activarea frecventei de 900 MHz. Pentru aceasta, RCS-RDS invita abonatii la punctele de service ale companiei.

Oferta din această comunicare comercială este valabilă până la data de 31.03.2014. Contractele pentru pachetele Digi Mobil Complet 2 se încheie pe o perioadă de 12 luni sau 24 de luni. Serviciile de voce mobilă şi internet mobil sunt disponibile în aria de acoperire a rețelei de comunicații mobile operată de către RCS-RDS.

Dacă din 01.04.2014 tariful de interconectare va fi mai mic sau egal cu 1 euroCENT/minut, tariful de 1 euroCENT/minut se va aplica şi după această dată. Viteza de acces este de până la 3,6Mbps, 7,2Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinată de tipul echipamentului terminal utilizat şi de dezvoltarea reţelei 3G Digi Mobil.

La depăşirea traficului recomandat viteza de acces se va limita până la 128 kbps viteza de download şi până la 64 kbps viteza de upload.