Digi Wi-Fi. Cum te conectezi automat cu telefonul sau tableta

Data: 26/01/2014 | Autor: .

Digi Wi-Fi

Daca sunteti abonati RCS & RDS, puteti sa navigati pe internet in mod gratuit cu serviciul Digi Wi-Fi, reteaua de internet wireless care are, in prezent, peste 2400 hotspot-uri in toata tara.

Pentru a putea folosi reteaua Digi Wi-Fi, va trebui in primul rand sa va faceti un cont pe site-ul rcs-rds.ro si sa faceti cateva setari in telefon sau tableta. Intrati in contul de client si selectati in meniul principal „Servicii/Digi Wi-Fi”. Vi se va cere sa setati un username si o parola pe care le veti utiliza pentru conectare la reteaua Wi-Fi. Salvati datele si apoi puteti iesi din interfata.

Atunci cand sunteti in oras, deschideti Wi-Fi si, daca va apare la retele disponibile, „Digi Wi-Fi Direct Login”, dati click pentru a va conecta. Introduceti user-ul si parola si dati ok. 

Odata conectat, gadgetul va recunoaste automat reteaua de fiecare data cand va gasi un hotspot Digi Wi-Fi. Atentie, insa.  Pentru unele telefoane sau PC-uri este necesara o setare prealabila a functiei de reconectare automata.

RCS & RDS are in prezent peste 2400 hotspoturi wi-fi, amplasate in majoritatea oraselor.

„Digi Wi-Fi este singura retea de internet wireless wi-fi de o asemenea dimensiune in Romania, cele mai multe alte retele nedepasind 100 hotspot-uri. Din 2011 si pana in prezent, am crescut reteaua wi-fi de 5 ori – primele hotspot-uri instalate au fost in numar de 500. Vom continua expansiunea retelei in ritm similar.”, spune Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

 

 

Pentru iPhone, vezi setarile mai jos: