COSMOTE Recharge. Iti reincarca un numar de telefon preplatit

Data: 27/01/2014 | Autor: .

COSMOTE RechargeCOSMOTE a lansat COSMOTE Recharge, aplicație care oferă posibilitatea de a reîncărca un număr de telefon preplătit, direct prin intermediul unui smartphone. 

COSMOTE Recharge nu necesită crearea unui cont, iar reîncărcarea se realizează rapid, prin introducerea în aplicaţie a numărului de telefon COSMOTE ce se dorește a fi reîncărcat şi a sumei dorite (între 5 și 100 de euro), plata aferentă făcându-se prin intermediul cardului bancar (de debit sau credit).

COSMOTE Recharge 3 Fiecare număr al Cartelei COSMOTE sau Frog reîncărcat prin intermediul aplicaței COSMOTE Recharge va primi un bonus de 50 minute și 50 de SMS-uri în rețea. Mai mult, numerele reîncărcate prin aplicație până la data de 15 februarie 2014 vor primi ca bonus adițional 500 de minute în rețea, iar cele reîncărcate până la data de 6 februarie primesc, în plus, şi acces gratuit la aplicația RadarMe powered by COSMOTE, valabil 1 lună de la momentul reîncărcării.

„Prin lansarea aplicaţiei COSMOTE Recharge, le oferim clienţilor noştri o opţiune nouă şi convenabilă de reîncărcare: o mamă poate să reîncarce contul prepaid al copilului său, fiul care lucrează în străinătate sau în alt oraş din România poate efectua o reîncărcare a creditului pentru tatăl său etc. Astfel, prin simpla utilizare a smartphone-ului, clienţii au la îndemână un instrument flexibil şi prietenos”, a spus Olaf Lausen, Chief of Staff & Business Development Director Romania.

Aplicația este compatibilă cu telefoanele care utilizează sistemul de operare Android 2.2 (sau mai recent) și iOS 4.0 (sau mai recent) șipoate fi descărcată gratuit din Play Store și App Store.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.