Disney pregătește o nouă trilogie Star Wars

Data: 20/12/2019 | Autor: .

Disney pregătește o nouă trilogie Star Wars

Odată cu Star Wars:The Rise of Skywalker, Disney & Lucasfilm au încheiat povestea inițială din Războiul Stelelor, însă planurile lor nu se opresc aici. Disney a anuntat ca pregateste o nouă trilogie Star Wars. Epopeea SF va fi separată de saga lui Luke Skywalker și va avea noi personaje, relatează GadgetReport.ro

Primul film din noua serie Star Wars ar urma să debuteze pe 16 decembrie 2022, iar următoarele două pe 20 decembrie 2024 respectiv 18 decembrie 2026.

Filmele urmau să fie produse, inițial, de David Benioff and D.B. Weiss, autorii Game of Thrones, însă aceștia au renunțat la proiect pentru a lucra pentru Netflix.

Astfel că regizorul primului film din noua serie va fi anunțat în luna ianuarie. Cele mai mari șanse le are Rian Johnson, cel care a regizat The Last Jedi.

Review Star Wars: The Rise of Skywalker. O poveste încâlcită, salvată de efectele speciale

,,Ne-a placut tuturor sa lucram cu Rian la ‘The Last Jedi’. Este o forta creatoare si sa-l urmaresc pe el construind ‘The Last Jedi’ de la inceput pana la sfarsit a fost una dintre marile bucurii ale carierei mele. Rian va face lucruri minunate cu aceasta noua trilogie”, a afirmat Kathleen Kennedy, presedintele Lucasfilm.

,,Noua saga va include noi personaje, din toate colțurile Galaxiei, neexplorate până acum de Star Wars’’, au declarat oficialii Disney, citați de DailyMail.

GadgetReport.ro relata, anterior, că planurile Disney sunt de a lansa câte un nou episod din Star Wars în fiecare an, de acum încolo. Compania vrea să dezvolte, în paralel, mai multe poveşti, dincolo de cea principală, cu Luke Skywalker şi Darth Vader.

Noile episoade se vor rupe, astfel, de la firul narativ al seriei, urmând să deschidă calea unor noi serii de aventuri alternative la filmele principale din Star Wars.

De ce să NU descărcați Star Wars: The rise of Skywalker de pe torenți