DOOGEE X5S. Tu ce îţi doreşti de la un telefon de 290 de lei?

Data: 24/02/2016 | Autor: .

DOOGEE X5S gadgetreport.ro

Dacă vrei un smartphone ieftin, cu Android, pe piaţa românească ai puţine opţiuni cu adevărat interesante. Sunt numai câteva telefoane, însă cele mai multe nu trec testul de fiabilitate. Dacă vrei să nu dai mai mult de 300 de lei pe un smartphone, n-ai decât alternativa de a cumpăra un telefon la mâna a doua, cu toate riscurile aferente.

GadgetReport.ro vă propune alternativele de pe piaţa chineză de unde, în ultima vreme, vin tot mai multe produse interesante şi cu un raport preţ-calitate tot mai bun.

Un astfel de smartphone este DOOGEE X5S, un telefon cu un preţ imbatabil, de numai 69,99 dolari, adică 290 de lei.

La aceşti bani, telefonul arată surprinzător de bine. Vine cu un profil cu margini metalice, cu un ecran de 5.0 inch IPS HD şi o carcasă din poliuretan, care nu alunecă din mâini.

Dincolo de capac se ascunde bateria de 2400 mAh şi configuraţia tehnică optimă pentru a rula fără întreruperi un Android 5.1 – un procesor MTK6735 64bit Quad Core, 1GB RAM şi un spaţiu de stocare de 8 GB, extensibil prin TF card până la 32GB.

DOOGEE X5S gadgetreport.ro 2

La capitolul foto-video, DOOGEE X5S are o cameră frontală de 2.0MP (SW5.0MP) şi una principală de
5.0MP (SW8.0MP), cu HDR,Face Beauty,Anti Shake . Nu excelează la acest capitol, însă face poze decente, pentru un utilizator fără pretenţii de flaghip şi care este focusat pe preţ!

Telefonul are, în rest, toate dotările devenite standard în materie, de la Bluetooth: 4.0, GPS/AGPS, Dual SIM dual standby,dual Micro SIM, 802.11b/g/n wireless internet şi radio în FM.

DOOGEE X5S promite o autonomie de până la 680 de minute în convorbire şi 72 de ore în standby.

Telefonul îl puteţi comanda de pe Gearbest.com, un site care livrează fără probleme în România.

DOOGEE X5S gadgetreport.ro 3