Dr. House revine la TVR 1

Data: 11/09/2011 | Autor: .

TVR 1 va transmite  luni, marti, miercuri, joi si duminica (12, 15, 18 septembrie), de la ora 23.00, sezonul III din Dr.House. In fiecare dintre serile amintite (cu exceptia zilelor de marti si miercuri cand sunt transmisii UEFA Champions League), vor fi difuzate cate doua episoade din Dr. House.

In cel de-al treilea sezon din Dr. House, echipa de medici a spitalului Princeton-Plainsboro se ocupa de cazuri tot mai grele si mai interesante, dovedindu-si de fiecare data profesionalismul si stilul excentric in rezolvarea lor.

Cazuri complicate in care membrii unei familii depind unii de ceilalti pentru a fi salvati, cat si noi probleme de sanatate pe care le infrunta House din cauza abuzului de Vicodin se vor derula in episoadele care se pot urmari la TVR 1, incepand cu12 septembrie.

House este pus in situatii limita, fiind nevoit sa-si salveze atat viata proprie, cat si pe a altora, avand chiar de-a face cu politia. Echipa de medici va apela la tratamente riscante, va fi presata de timp in chestiuni de viata si de moarte, va trece prin numeroase tensiuni si conflicte in incercarea de a vindeca tot felul de cazuri, dintre cele mai ciudate.

Pacientii de care se ocupa echipa condusa de House ii determina sa se analizeze pe ei insisi, trecand prin experiente unice alaturi de oamenii pe care ii ingrijesc.

httpv://www.youtube.com/watch?v=IbvV875-n9Q&feature=related