Evolio X-Fit Pro. O nouă brăţară de fitness, ieftină şi rezistentă

Data: 6/07/2017 | Autor: .

Evolio X-Fit Pro. O nouă brăţară de fitness, ieftină şi rezistentă

Evolio X-Fit Pro este numele celei mai noi brăţări de fitness lansată pe piaţa românească. Gadgetul costă 99 lei, este rezistent la apă, are o autonomie de două săptămâni şi monitorizează pulsul şi activitatea fizică, relatează GadgetReport.ro

Cu un display OLED de 0.86 inch, bratara fitness Evolio X-Fit Pro ofera un design minimalist si functii smart special gandite pentru mentinerea stilului de viata activ si sanatos.

Evolio X-Fit Pro dispune de senzor de miscare precis, cu detectare gravitationala pe trei axe. Astfel utilizatorul poate sti cu usurinta numarul pasilor efectuati, distanta parcusa, viteza de deplasare, pulsul si caloriile arse.

Evolio X-Fit Pro dispune si de o aplicatie smart, cu ajutorul careia utilizatorul isi poate seta obiective, poate salva si gestiona informatiile legate de activitatea sa fizica.

Bratara fitness este compatibila cu smartphone-uri IOS si Android.

Evolio X-Fit Pro afiseaza informatii despre calitatea si durata somnului, notificari privind perioadele de sedentarism sau valorile pulsului, informatiile fiind disponibile atat pe ecranul bratarii cat si pe smartphone, prin intermediul aplicatiei dedicate.

Prin conexiune cu smartphone-ul via Bluetooth, Evolio X-Fit Pro anunta in timp real utilizatorul atunci cand acesta primeste mesaje, e-mailuri, apeluri telefonice, notificari pe retelele de socializare sau din alte aplicatii, in functie de selectia utilizatorului. Bratara vibreaza delicat si afiseaza automat informatia relevanta.

O alta functie interesanta a bratarii este cea de Smart Remote Control prin care se poate se pot transmite comenzi smartphone-ului precum declansare camera photo , comenzi palyer audio sau functie “anti-lost”.

Autonomia de functionare a bratarii, dupa o incarcare completa, este de pana la 14 zile.

Evolio X-Fit Pro este disponibila in 5 variante de culoare: rosu, violet, turcuoaz, bluemarin si negru.

Bratara Evolio X-Fit Pro are un pret recomandat de 179 lei si va fi disponibila in magazine incepand cu data de 15 iulie 2017.

Incepand de pe 5 iulie, bratara va putea fi achizitionata in regim de precomanda din magazinul online Evolio sau de la partenerii on-line: www.cel.ro, www.evomag.ro.

Pentru primele 100 de precomenzi, pretul de achizitie al bratarii va fi de 99 lei.