Vrei sa te relaxezi? Breo iNeck2, un aparat de masaj pentru gat si umeri

Data: 15/02/2018 | Autor: .

După o zi lungă, obositoare, ce poate fi mai plăcut decât un masaj relaxant pentru gât și umeri. GadgetReport.ro vă prezintă astăzi un gadget foarte interesant, aparatul de masaj Breo iNeck2, care acționează foarte eficient în zonele cu probleme, grație mecanismului inovativ.

Durerile musculare in zona gatului si a umerilor sunt probleme din ce in ce mai des intalnite. Cu aparatul de masaj Breo iNeck2 poti alege intre patru tipuri diferite de masaj, care elibereaza presiunea de la nivelul umerilor si al coloanei cervicale. In plus, fluxul sanguin va fi imbunatatit in timp ce senzatia de caldura oferita te va relaxa complet.

Aparatul de masaj Breo iNeck2 dispune de afisaj electronic, astfel ca setarile dorite pot fi realizate intr-un mod simplu si rapid.

Manerele asigura o prindere sigura, astfel incat sa iti fie confortabil sa realizezi masajul. De asemenea, acestea pot fi indepartate, pentru a utiliza aparatul in zona umerilor sau chiar si la picioare. Aparatul functioneaza cu baterie reincarcabila. Acesta are dimensiuni reduse si poate fi folosit atat acasa cat si la birou.

Cum arată aparatul de masaj Breo iNeck2 vedeți în clipul video de mai jos. Iar dacă vreți să îl cumpărați, îl găsiți pe acest LINK.