EVOLIO lanseaza cea mai spectaculoasa tableta romaneasca

Data: 12/12/2013 | Autor: .

foto X7Evolio a lansat joi X7, tableta de 7” cu cel mai bun ecran din gama, bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezoluție de 1280×800 și o densitate de 216 ppi. X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz și are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

Ca element de noutate, tabletele din gama X-treme beneficiază de sistemul de protecție Norton Mobile Security. Acesta protejează împotriva pierderii dispozitivului mobil, furtului informațiilor confidențiale, phishing-ului sau site-urilor web periculoase, spam-ului pe mobil sau a programelor malware de mobil și greyware.

Cu un ecran IPS Super HD și procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la o frecvență de 1,4 GHz, tableta X7 este ideală pentru vizionarea de videoclip-uri și filme la cea mai înaltă calitate. X7 are o rezoluţie de 1280×800 pixeli și o densitate de 216 ppi (piexeli per inch), una dintre cele mai performante de pe piață.

X7 dispune de o memorie internă de 8 GB, cu posibilitatea de a fi extinsă cu 32 GB prin card Micro SD, memorie RAM de 1GB, permite conectivitate prin bluetooth, modem extern 3G și Wi-Fi, și sincronizarea cu alte echipamente, de tip smartphone sau notebook.

Am numit această gamă X-treme deoarece am atins două extreme, cea superioară în ceea ce privește beneficiile oferite clienților și cea inferioară când ne referim la dimensiuni și preț. Vom lansa în următoarele săptămâni și tablete cu diagonale de 8” și 10” din gama X-treme care vor păstra același raport excelent calitate-preț”, a spus Liviu Nistoran, Director General Televoice Grup.

X7 poate fi pre-comandată pe www.evolioshop.com la prețul de 499 lei, urmând a fi disponibilă de săptămâna viitoare și în magazinele de specialitate: Altex, DOMO și eMAG.