Evolio M8, o nouă tabletă 3G, la 449 lei

Data: 21/06/2016 | Autor: .

Evolio M8, o nouă tabletă 3G, la 449 leiEvolio a anunțat marţi lansarea tabletei Evolio M8, un gadget cu un ecran IPS de 8 inchi, HD, şi care rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Tableta are un procesor Quad Core la 1,3 Ghz şi 1 GB de memorie RAM.

Evolio M8, o nouă tabletă 3GTableta are un design slim, cu o carcasă din aluminiu care cuprinde un display IPS HD de 8 inch cu rezoluția de 1280×800 pixeli, ce oferă un unghi de vizualizare optim, claritate a textelor și a detaliilor.

Tableta dispune de 2 camere foto, dintre care una principală cu blitz și una secundară pentru selfie-uri.

Tableta este compatibilă 3G+, cu viteză de download HSDPA, astfel că, cu un sim de telefon cu date mobile, puteţi intra pe internet de oriunde. Mai mult, tableta poate fi folosită şi pentru apeluri telefonice GSM și mesaje SMS. Totodată, tableta beneficiază de Wi-Fi, Bluetooth 4.0 și receptor GPS care permite conectarea la sateliți și pozitionare geografică.

“M8 oferă ușurință în utilizare prin extinderea spațiului destinat aplicațiilor la toată capacitatea tabletei dar și comunicare fără limite. Este un produs care securizează portofoliul Evolio pe segmentul tabletelor și ale cărui caracteristici răspund principalelor cerințe ale utilizatorilor de tablete” spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

Tableta poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul de 449 lei pe site-ul evolioshop.com, începând din 23 iunie. Primele 20 de comenzi sunt însoțite de un sistem audio smart Xound One, cadou.