Evolio Ranger, un telefon rezistent, la numai 199 lei

Data: 11/09/2015 | Autor: .

telefon-mobil-evolio-ranger

Evolio a lansat rivalul lui “Dorel” de la Utok, un smartphone rezistent la şocuri mecanice, praf şi umezeală. Datorită carcasei cauciucate cvasi-ermetice, Evolio Ranger face parte din categoria telefoanelor “Rugged” având factor de protecţie IP56.

“Evolio Ranger este un telefon rezistent, potrivit pentru cei care petrec mult timp în aer liber, fie prin natura meseriei, fie a pasiunii pentru aventură şi sport. Este primul telefon rugged din portofoliul Evolio, un segment de nişă care câştigă teren în contextul unei pieţe dinamice şi al specializării tot mai pronunţate”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

Evolio Ranger funcţionează în reţele de telefonie de tip 2G ((Orange, Telekom, Vodafone) accesul la Internet fiind asigurat prin tehnologia GPRS.

Telefonul dispune de un acumulator de 1200 mAh ce asigură o autonomie de funcţionare de până la cinci zile şi un slot pentru card de memorie care suportă Micro SD de până la 16 GB. Totodată, telefonul beneficiază de facilităţi de bază precum cameră foto, Radio FM, lanternă şi conexiune Bluetooth.

Evolio Ranger este disponibil în 2 variante de culoare, dual SIM verde şi single SIM galben. Preţul recomandat de vânzare este 199 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *