„Revoluţie” la Orange. Schimbă abonamentele şi lansează apelurile 4G

Data: 12/09/2015 | Autor: .

orange me

Orange România va renunţa, începând cu 14 septembrie, la abonamentele Cangur, Panteră şi Colibri şi va lansa o nouă ofertă de servicii de telefonie şi date – Orange Me, Orange Share şi Orange Family.

Sub noul slogan „It’s all about what matters to you”, Orange va lansa abonamentele de bază Orange Me, dedicate serviciilor de voce, și Orange Net, pentru internet, care şi includ mai multe resurse, precum și smartphone-uri sau tablete la 0 euro.

Orange va introduce si pachetele Orange Share şi Orange Family, care vin cu beneficii la nivel individual sau la nivel de familie pentru cei care folosesc mai multe servicii, abonamentele Orange Share, pentru cei care folosesc atât un telefon, cât şi o tabletă, cu beneficii în plus și trafic de internet ce poate fi folosit în comun pe cele două dispozitive şi serviciile Orange Family, adresate familiilor cu nevoi diferite de comunicare, ce-şi pot configura pachetele potrivite pentru a beneficia de apeluri nelimitate, trafic dublu de internet pe mobil sau reduceri în familie.

O altă noutate o reprezintă Orange Pro, abonamente individuale dedicate micilor întreprinzători, cu mai multe resurse, ce răspund nevoii de optimizare și dezvoltare a afacerilor. În plus, companiile mici şi mijlocii ce aleg abonamentele Orange Pro beneficiază de ofertele Orange Share şi Orange Family.

În noua ofertă, abonaţii Orange cu vechime mai mare de un an vor putea cumpăra smartphone-uri şi tablete şi în rate, cu plata direct pe factura Orange.

Interesant este şi faptul că, la achiziţionarea oricărui smartphone 4G, clienţii Orange vor primi cadou o baterie externă Power Up, pe care, atunci când se descarcă, o vor putea înlocui oricând cu o baterie plină la orice magazin Orange.

ORANGE LANSEAZĂ APELURILE 4G

În noua ofertă, Orange lansează şi apelurile 4G prin tehnologia VoLTE și Wi-Fi, utilizând tehnologia VoWiFi.

Serviciul apel 4G de la Orange a fost dezvoltat în parteneriat cu Samsung şi va fi disponibil de pe 14 septembrie împreună cu telefoanele Samsung Galaxy S6 și Samsung Galaxy S6 edge din oferta comercială Orange.

Serviciul de apel 4G oferă o conexiune instantanee la apelare, de aproximativ 5 ori mai rapidă decât până acum, de o claritate excelentă a sunetului prin HD Voice.

Totodată, Orange va oferi serviciul de apel prin rețelele Wi-Fi, optimizând astfel folosirea rețelei sale și extinzând acoperirea pentru serviciile de voce în locuri greu accesibile.

Serviciile Orange 4G sunt disponibile prin cea mai extinsă rețea 4G din România, care acoperă în prezent 96% din populația urbană și 70% din cea națională, respectiv aproximativ 4200 de localități.