GadgetReport.ro la Realitatea TV. Totul despre noile iPhone 6s şi iPad Pro

Data: 10/09/2015 | Autor: .

iphone-6s-features-specs-official-apple

Apple a lansat aseară noile smartphone-uri iPhone 6s şi iPhone 6s Plus, două telefoane care vin să reseteze standardele gigantului american. Compania estimează că acestea vor fi cele mai bine vândute telefoane din toată seria iPhone.

Cu noile telefoane iPhone 6s şi iPhone 6s Plus, americanii cred că vor da lovitura, dovadă că au comandat producţia a 85-90 de milioane de unităţi. Privite din exterior, acestea arată la fel ca modelele de anul trecut. Există însă schimbări fundamentale atât în ceea ce priveşte materialele folosite cât şi la capitolul tehnologie.

Apple a anunţat şi lansarea unei noi tablete, iPad Pro, de 12,9 inchi. Marea supriză nu nu a constat în dimensiune, cât în accesoriile create pentru aceasta. Ipad Pro este primul gadget Apple care funcționează cu stylus și tastatură, putând fi privită ca şi un gadget în genul Microsoft Surface.

Detalii dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV, Realitatea Plus şi Realitatea FM.

Pentru a vedea toate înregistrările emisiunilor Gadget Show, intraţi pe canalul nostru de youtube.