Evolio Hi-Speed 4,3. Cât de bun este un GPS auto la 249 de lei?

Data: 17/02/2015 | Autor: .

gps-auto-evolio-hi-speed-4,3inch-1

Evolio Hi-Speed 4.3, are ecran de 4,3 inch, vine cu harta completă a Europei, si costa numai 249 de lei. In plus, update-urile sunt oferite gratuit.

Sistemul de navigație Evolio Hi-Speed 4.3 este echipat cu soft-ul de navigație Mireo Don’t Panic, un procesor Mstar 2531 la o frecvență de 800MHz şi o memorie internă de 4GB, extensibilă până la încă 8 GB prin card Micro SD.

gps-auto-evolio-hi-speed-4,3inch-2Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare.
Gadgetul are o interfață prietenoasă și intuitivă fiind foarte ușor de utilizat. Motorul de căutare al adreselor este construit asemenea unui browser web, acesta facând sugestii de căutare în funcție de literele introduse. Calcularea rutelor pe hărțile GPS-ului pentru o călătorie ce traversează întreaga țară durează doar câteva secunde.

Sistemul de navigație se conectează rapid la sateliți și calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația solicitată. Evolio Hi-Speed 4.3 include avertizări privind depășirea limitei de viteză, prezența camerelor radar și, totodată, arată și numeroase puncte de interes precum restaurante, unități de cazare și altele.

Pachetul de vânzare cuprinde și kit auto cu încărcător și suport pentru parbriz dedicat.

Mai multe detalii despre sistemul de navigație auto GPS Hi-Speed 4.3 se găsesc aici, acesta fiind disponibil în magazinele Evolio din București, Cluj și Timișoara, online prin www.evolioshop.com, și prin marii retail-eri de specialitate. Prețul recomandat de vânzare este de 249 lei.