Fabulos! Samsung prezinta Galaxy S6 Edge Iron Man edition (VIDEO)

Data: 26/05/2015 | Autor: .

galaxy-s6-edge-iron-man-limited-edition-1Dupa cateva saptamani de asteptare, Samsung a lansat oficial, in sfarsit, una dintre cele mai interesante editii Galaxy S6 Edge, realizata in colaborare cu Marvel. Galaxy S6 Edge Iron Man edition arata excelent si, cu siguranta, va face un adevarat record de vanzari.

Galaxy S6 Edge Iron Man edition vine cu o carcasa rosie, cu sigla Iron Man, si cu un background in aceeasi tema. Pana si caracterele tastelor de apelare au fost schimbate pentru a se potrivi cu look-ul Marvel’s Avengers: Age of Ultron.

galaxy-s6-edge-iron-man-limited-edition-2De altfel, intreg pachetul, inclusiv cutia si incarcatorul wireless, respecta grafica din celebra serie SF.

Galaxy S6 Edge Iron Man va fi comercializat din iunie in Coreea de Sud, in varianta de 64 GB, la un pret inca neanuntat. Samsung nu a precizat cand va lansa telefonul in Europa si SUA, anuntand doar ca aceasta versiune va fi disponibila intr-o serie de piete internationale selectate.

Galaxy S6 Edge Iron Man edition a fost anticipata de doua clipuri intitulate ‘Assemble’, care spun o poveste SF, realizata de Marvel si Samsung. In cele doua clipuri joaca Lionel Messi, Eddie Lacy, John John Florence, Fabian Cancellara si doi fani Samsung, alesi in urma unui concurs international.

Ideea clipurilor este ca oricine poate deveni un super erou.