Facebook integrează Dropbox în Messenger

Data: 12/04/2016 | Autor: .

Dropbox in Messenger

Facebook a adăugat aplicaţiei de chat Messenger posibilitatea gestionării de fişiere stocate pe Dropbox. O altă facilitate, Chat Heads, vine să facă mai interesantă comunicarea video pentru utilizatori.

Prin intermediul Dropbox, utilizatorii pot să partajeze pe Facebook Messenger fișierele stocate. Pentru a accesa contul de Dropbox, trebuie să apeşi pe meniul More, cel semnalizat cu 3 puncte încadrate într-un chenar şi să îţi introduci user/parolă, relatează GadgetReport.ro

Fișierele multimedia, pozele și clipurile video sunt afișate direct în fereastra de Messenger, iar documentele și alte formate de fișiere apar ca link-uri.

A doua facilitate, Chat Heads, permite utilizatorilor Facebook Messenger să efectueze transmisii video într-o fereastră dedicată, cu un profil rotunjit. În acest fel, utilizatorul poate folosi alte aplicații în timp ce urmărește transmisiunea video.

Chat Heads este disponibilă doar pe Android, în timp ce integrarea Dropbox va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe iOS.

Pentru a instala noile opţiuni, trebuie să actualizaţi aplicaţia Facebook Messenger.

chat-heads-messenger