Plăţi cu telefonul mobil, la Carrefour

Data: 6/04/2016 | Autor: .

mobilPay Wallet

Carrefour România a introdus plăţile cu smartphone-ul la casele de marcat. Cumpărăturile pot fi achitate prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay.

Serviciul este disponibil în hipermarketurile și supermarketurile Carrefour din toată țara.

mobilpay @carrefour

Clienții lanțului de retail pot descărca gratuit aplicația mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS și Android. După ce își înregistrează un card în aplicație, aceștia pot plăti foarte rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

Lansată în martie 2013, aplicaţia mobilPay Wallet poate fi folosită şi pentru plata facturilor la utilități, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse şi servicii furnizate de comercianţii parteneri.

Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetești, amenzile de circulație, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca și Ploiești, cumpărăturile din hipermarketuri și restaurante din Capitală.

De asemenea, începând cu decembrie 2015, locatarii a 21.400 apartamente, administrate de 316 asociații de proprietari din București, care colaborează cu Scomet, cel mai mare provider de servicii de administrare a blocurilor de locuințe din Capitală, pot plăti întreținerea direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet.

Descarca aplicatia pentru Android de AICI, iar pentru iOS de AICI.